ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

Dvosobni stan od 41 m2 u Kušlanovoj ulici

LOKACIJA

Kušlanova ulica

KVADRATURA

41

BROJ SOBA

2

DOKUMENTACIJA

Uredna

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se odličan dvosobni stan na izezetnoj lokaciji u neposrednoj blizini osovne i srednje škole, blizina nekoliko fakulteta (ekonomski, prometni, agronomski, veterinarski) blizina pošte, nekoliko bolnica etc.
Smješten u zgradi koja se sastoji od dva kata. Sama zgrada je građena 40 tih godina i vrlo je dobre konstrukcije.
Predmetni stan nalazi se u suterenu zgrade. Ulaskom dolazite u ulazni hodnik gdje se može smjestiti i blagavaonski stol, nadalje Vam se nalazi jedna velika soba s prozorom prema uličnom dijelu. S obzirom da je zgrada malo uvučena od ceste prozor Vam gleda na doljnji dio dvorišta a ne na cestu. Iz hodnika lijevo Vam se nalazi manja kuhinja s vlastitim prozorom, nadalje dolazite do kupaone i na kraju hodnika još jedna soba koja se može koristiti kao spavaća.
Stan je uređen jer se već 20 tak godina koristi kao ured a ne kao stan. Pvc stolarija, protuprovalna vrata,nove instalacije struje etc. Plin je uveden u stan te je potrebno izvršiti ugradnju bojlera za centralno grijanje te se isto planira u narednom periodu ili može biti stvar dogovora s prodavateljem vezano za cijenu.
Fotografije možete očekivati kroz ca 3 tjedna.
p.s. odmah do stana nalazi se prostor za šupe od ca 25 m2 koji se ne koristi te u dogovoru sa susjedima postoji mogučnost za otkupom istog.
Agencijska provizija iznosi 2%

CIJENA: 84 000 eur

Osnovni podaci o Agenciji:
OIB: 89599022410
Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta: Klasa:  UP/I – 330-01/18-01/210
Licencirani agent: Siniša Milašin,oec
Osiguravateljsko društvo: Jadransko osiguranje

Zatražite više informacija

Pošaljite upit za razgledavanje