ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

Mesnička ulica : prekrasno adaptiran stan za vaš novi početak – 40m2

LOKACIJA

Mesnička ulica, Zagreb

KVADRATURA

40

BROJ SOBA

1

GRIJANJE

Plinsko centralno etažno

DOKUMENTACIJA

Uredna

OPIS NEKRETNINE:

 

Izvrsna lokacija za stanovanje

Mesnička ulica u Zagrebu je jedno od najtraženijih mjesta za stanovanje, a u njoj se nalazi prekrasno adaptiran stan od 40m2, koji će vam pružiti sve što vam je potrebno za novi početak. Ovaj stan nalazi se na prvom katu zgrade u samom centru Zagreba, što ga čini vrlo atraktivnim za sve one koji žele živjeti u srcu grada.

U neposrednoj blizini  su trgovine, restorani, kafići, parkovi, škole, bolnice i mnogo drugih sadržaja koji će vam pomoći da na svega nekoliko minuta od stana dođete do svih ovih sadržaja. Osim toga, u blizini je i nekoliko tramvajskih linija , što će vam omogućiti brzo i lako putovanje u bilo koje dijelove grada.

Adaptiran jednosobni stan od 40m2

Ovaj prekrasno adaptiran stan od 40m2 sastoji se od  kuhinje,  kupaonice , jedne velike sobe i hodnika. Sve je vrlo funkcionalno raspoređeno, a svaka prostorija je opremljena svime što vam je potrebno za udoban život. Kuhinja je moderno opremljena, a u njoj se nalazi sve potrebno za pripremu hrane, uključujući sudoper, štednjak, pećnicu, hladnjak, perilica posuđa i dr. Kupaonica je moderne izvedbe i opremljena svim potrebnim sanitarijama, a tu je i tuš kabina.

Trenutno se stan koristi kao uredski prostor.

Agencijska provizija 2%

CIJENA: 139,000 eur

Osnovni podaci o Agenciji:
OIB: 89599022410
Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta: Klasa:  UP/I – 330-01/18-01/210
Licencirani agent: Siniša Milašin,oec
Osiguravateljsko društvo: Jadransko osiguranje

Zatražite više informacija

Pošaljite upit za razgledavanje