ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

Kvaternikov Trg – dvosoban stan na 64 m2

LOKACIJA

Kvaternikov Trg - Zagreb

KVADRATURA

64 m2

BROJ SOBA

2

GRIJANJE

Plinsko centralno etažno

DOKUMENTACIJA

Uredna - mogućnost kupnje kreditom

OPIS NEKRETNINE:

Ovaj privlačan, prozračan i svijetao stan u Domjanićevoj ulici udaljen je svega 250m od Kvaternikovog Trga (plac nadohvat ruke) i cijelog raspona sadržaja koje nude centar Zagreba s jedne strane i Park Maksimir, s druge.

U potresom neoštećenoj zgradi, stan je cjelovito renoviran prije desetak godina te prije par mjeseci osvježen (kondenzacijski bojler, lakiranje parketa, ličenje). Ovaj stan na prvom katu, visokih stropova (3m) orijentiran je istok-zapad i površine je 60m2 (stvarnih 64m2), a sastoji se od prostranog, osvijetljenog open space dnevnog boravka i kuhinje od cca 40m2, spavaće sobe, kupaonice i hodnika s pregršt spremišnog prostora u ugradbenim ormarima i dobrim rješenjima u prostoru. Kupaonica je prostrana, s prozorom na zajedničko dvorište. Jednostavnim i jeftinim zahvatom u prostor može se dobiti još jedna spavaća soba, a da dnevni prostor zadrži svoju prostranost.

Ovaj stan idealan je za one koje vole kombinaciju zagrebačke žiže i prirode, prednosti kao što su dostupnost i povezanost kulturnih, sportskih, gastronomskih i inih sadržaja grada, uz istovremenu intimu i ležeran ritam života u centru grada.

CIJENA: 232.000 eur

Osnovni podaci o Agenciji:
OIB: 89599022410
Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta: Klasa:  UP/I – 330-01/18-01/210
Licencirani agent: Siniša Milašin,oec
Osiguravateljsko društvo: Jadransko osiguranje

Zatražite više informacija

Pošaljite upit za razgledavanje