ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

ZA OTVARANJE GALERIJE KLIKNITE NA SLIKU

Pogledajte ovaj stan od 45m2 koji je savršen za uređenje

LOKACIJA

Maksimirska - Kušlanova

KVADRATURA

45 m2

BROJ SOBA

1

GRIJANJE

Plinsko centralno etažno

DOKUMENTACIJA

Uredna

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se stan od 45 m2 koji je potrebno kompletno adaptirati. Stan se nalazi na drugom katu dobro održavane zgrade. Sastoji se od ulaznog prostora, kupaone, odvojenog toaleta, kuhinje i jedne velike sobe. Stan ima lijepu veliku lođu. Nalazi se na odličnoj lokaciji u mirnoj ulici u neposrednoj blizini škole, vrtića, tramvaja, dućana i sl.

Ako tražite idealan stan za život u mirnoj četvrti, ali s dovoljno sadržaja u blizini, ovo bi mogao biti savršen izbor za vas. Iako stan zahtijeva potpunu adaptaciju, to vam pruža priliku da ga pretvorite u prostor po vašim željama i potrebama.

Lokacija stana je vrlo poželjna. Mirna ulica u neposrednoj blizini škole i vrtića idealna je za obitelji s djecom. Tramvajska stanica je također u blizini, što olakšava putovanje u bilo kojem smjeru u gradu. U blizini se nalaze i trgovine, restorani i parkovi, što vam pruža dovoljno mogućnosti za zabavu i opuštanje.

Ulazni prostor stana je dovoljno prostran za ostavljanje cipela i odjeće. Kupaonica se sastoji od kade, umivaonika i ormarića za pohranu. Odvojeni toalet pruža privatnost i udobnost. Kuhinja ima dovoljno prostora za pripremu hrane i spremanje posuđa. Velika soba ima dovoljno prostora za spavanje i boravak, a lijepa velika lođa pruža vam prostor za uživanje na otvorenom.

Kao što smo već spomenuli, stan zahtijeva kompletnu adaptaciju. Na dvorišnoj strani stavljena je nova pvc stolarija ali potrebno je izvršiti zamjenu podova, unutarnje stolarije i instalacija. Međutim, to vam također daje priliku da pretvorite stan u idealan prostor po vašim željama. Možete odabrati boje i materijale koji će najbolje odgovarati vašem ukusu i stilu. Također smo predstavili i prijedlog uređenja gdje bi dobili spavaću sobu što znači da bi imali dvosoban stan.

Lokacija stana i potencijalni kapitalni dobitak su važni čimbenici koji bi vas trebali potaknuti na razmišljanje o kupnji ovog stana.

 

 

CIJENA: 135 000 eur

Osnovni podaci o Agenciji:
OIB: 89599022410
Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta: Klasa:  UP/I – 330-01/18-01/210
Licencirani agent: Siniša Milašin,oec
Osiguravateljsko društvo: Jadransko osiguranje

Zatražite više informacija

Pošaljite upit za razgledavanje